web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

Het Lukwelpark is een park aan de rand van de Noord-Brabantse stad Oosterhout. Normaal gesproken is het park vooral bedoeld om te chillen, wandelen, zonnen en alle andere normale dingen die je in een park doet.

Festivals 2020

Een paar keer per jaar verandert het Lukwelpark in Oosterhout echter in een festivallocatie voor onder andere de festivals: Oosterhout Live en Oosterfout Festival. Meestal gaat het om relatief kleinschalige events met een vooral lokaal publiek.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van het Lukwelpark is ok. Vooral als je uit Oosterhout zelf komt. Dan is het namelijk maar een paar minuten fietsen/ lopen. Als je vanuit de omringende plaatsen besluit om een bezoekje te brengen, dan kun je het beste met de auto of taxi komen. Want de Oosterhout heeft geen treinverbinding en de bus dienst is redelijk gelimiteerd, vooral s'nachts. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in het Lukwelpark in 2020.

Agenda

Afgelopen events