web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Landgoed Schaep & Burgh
location

Landgoed Schaep & Burgh is een historisch buitenhuis in het dorp 's-Graveland (provincie Utrecht). Sinds de 17e eeuw wordt het terrein door verschillende families gebruikt om in te wonen en/of vakantie vieren. Op het terrein staat tegenwoordig een oranjerie, koetshuis en een statig landhuis met een enorme buitenplaats. Landgoed Schaep & Burgh is, op een paar grasvelden na, grotendeels bebost en ligt redelijk afgezonderd van de rest van de wereld. Er liggen nog een aantal andere landgoederen en wat bedrijventerrein in de buurt, maar weinig woningen.

Festivals 2020

Vandaar dat het een perfecte locatie is voor een klein - middelgroot outdoor festival. De groene omgeving, ruime grasvelden en relatieve rust (zonder klagende omwonende) is precies wat je nodig hebt bij het organiseren van een festival. Precies daarom doet onder andere het Wonderfeel Festival deze locatie aan. Ook in 2020 staat Wonderfeel weer op het programma.

Bereikbaarheid

Landgoed Schaep & Burgh is niet het best bereikbare festivalterrein. Er stopt wel een bus op loopafstand, maar daarvoor zal je wel eerst uit Hilversum moeten komen. Met de auto zal je er makkelijker komen door middel van de provinciale wegen N201 en N236 die vlakbij liggen. Dus check goed de vervoersopties zoals pendelbussen. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals bij Landgoed Schaep & Burgh in 2020.

Agenda

Afgelopen events