web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Lammermarkt
location

De Lammermarkt is een plein in de binnenstad van Leiden. Tot 2014 werd het plein gebruikt als parkeerplaats, maar na jarenlange verbouwing is de parkeerplaats verplaats naar ondergronds. Het parkeren gebeurt nu ónder het plein en het plein zelf is als evenementenlocatie aangeduid. Sindsdien wordt een groot gedeelte van de festivals die in Leiden worden georganiseerd op de Lammermarkt gehouden.

Festivals 2020

De festivals die op Lammermarkt worden gehouden zijn voornamelijk feestdag evenementen. Denk aan: Jus d'Orange Festival op Koningsdag, Bevrijdingsdag, Leidens Ontzet en de Leidse kermis. 

Bereikbaarheid

De Lammermarkt ligt op een paar honderd meter afstand van station Leiden Centraal en is dus goed te bereiken met openbaar vervoer. Met de auto is dat niet anders, want je kunt je auto dus kwijt direct onder het plein in de nieuwe parkeergarage.

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals op de Lammermarkt in Leiden in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events

Puur Winter Festival

za 24/03 Puur Winter Festival

Lammermarkt, Leiden

Line-up

Jesse Maas, Vaux, Phreaks of Visions, Chris Stussy, Mess & Vork, Daniel Williamsen, Disco Chrisco, MAR ONE, BASH! Bas van Dijck, Pablo Luiten,