web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  John Frostbrug
location

De John Frostbrug (of de Rijnbrug) is een brug die het noordelijke en zuidelijke gedeelte van Arnhem met elkaar verbindt. De historische brug is in 1935 gebouwd en heeft een erg bijzondere geschiedenis. Maar voor die info kom je niet bij Follow the Beat natuurlijk. 

Festivals 2020

De brug wordt in 2020 nog gewoon door het verkeerd gebruikt, maar is de laatste jaren ook toneel van verschillende evenementen en festivals. Waaronder: Free Your Mind, ASM Festival, Xxlerator Kingsday en 8bahn Kingsday en Kingsnight. 

Door de historische en industriële setting, de strandjes en het uitzicht op de rivier de Rijn is deze locatie echt perfect voor festivals. Zorg daarom dat je een keer een feestje meepakt op deze locatie. 

Bekijk daarom onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals onder de John Frostbrug in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events