web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

Het Lageveld is een sportpark en recreatiegebied in de gemeente Wierden (Overijssel). Het terrein is opgedeeld in twee aparte onderdelen. Aan de zuidkant van Het Lageveld zijn verschillende sportvelden en sportverenigingen te vinden en aan de noordkant van de Vlierdijk ligt het recreatiegebied. Dat vooral door dagjes mensen wordt gebruikt én voor het organiseren van events zoals festivals. 

Festivals 2020

In 2020 staat, zoals gewoonlijk, het festival Boulevard Outdoor weer op het programma van Het Lageveld. 

Evenementenlocatie

Het recreatiegebied bestaat uit meertje van ongeveer 100 x 11 meter, dat is omringt door strandjes, grasvelden en wat bosgebied. Vandaar dat er voldoende ruimte is voor duizenden festivalgangers. Het grote voordeel van deze locatie is dat er weinig tot geen mensen in de buurt wonen. De dichtstbijzijnde woonwijken liggen namelijk om minstens 1 tot 2 kilomter afstand. Dat betekent dat waarschijnlijk dat het festival tot later door mag gaan dan de meeste festivals en dat de volume knop lekker omhoog kan. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in Het Lageveld in Wierden in 2020.

Agenda

Afgelopen events