web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Havenpark
location

Het havenpark is een mini natuurgebied / braakliggend stuk grond, dat de laatste jaren steeds vaker gebruikt wordt als festival locatie. De gemeente van Amsterdam duwt festivals steeds verder de binnenstad uit, vanwege de (schijnbare) overlast en dus is er gezocht naar nieuwe festival locaties. Daar is Havenpark er dus één van.

Festivals 2020

Het terrein van het Havenpark is gelukkig prima geschikt voor een festival, vandaar dat er jaarlijks festivals zoals The Flying Dutch, Strafwerk, Elrow Town, Parels van de Stad, Music On Festival en allerlei ADE events te vinden zijn. Dat geldt ook voor 2020 natuurlijk!. 

Bereikbaarheid

Jammer genoeg is het Havenpark zo ver uit Amsterdam verwijderd dat het bijna geen Amsterdam meer te noemen is. Het ligt namelijk vlakbij Spaarnwoude en Halfweg, helemaal aan het eind van het Sloterdijk bedrijventerrein en halverwege Westpoort. Alleen Ruigoord is nog verder weg. 

Met de fiets doe je er vanuit Amsterdam minimaal 30 tot 45 minuten over. Dat is op de heenreis niet zo dramatisch, maar op de terugreis is dat natuurlijk minder chill. Gelukkig wordt het gecompenseerd met extra bussen en met een Uber of Viavan ben je ook niet meer dan 10 euro kwijt. 

Check onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in het Havenpark in Amsterdam in 2020.

Agenda

Afgelopen events

Music On Festival Weekend

07 t/m 08/05 Music On Festival Weekend

Havenpark, Amsterdam

Line-up

Apollonia, Archie Hamilton, Ben Sterling, Benny Rodrigues, Danny Tenaglia, Hector Couto, Jamie Jones, Jean Pierre, Jesse Calosso, Lauren Lane,