web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Haarlemmermeerse Bos
location

Het Haarlemmermeerse Bos is een groot recreatiegebied in de buurt van Hoofddorp (Noord-Holland). Het parkachtige gebied is in 1979 opengesteld voor het publiek en sindsdien is het een echte regionale trekpleister. Het gebied is 115 hectare groot en bestaat uit een wandelroutes, een groot aantal zonneweiden, meertjes én stranden. 

Festivals 2020

Het recreatiegebied is meer dan groot genoeg voor honderdduizenden festivalgangers. Vandaar dat het terrein regelmatig voor grootschalige evenementen zoals festivals gebruikt wordt. Het Haarlemmermeerse Bos is namelijk het thuishonk van Neerlands trots; Mysteryland Festival, dat hier jaarlijks wordt gehouden. Zo ook in 2020. Al zullen de honderdduizend bezoekers zelfs bij Mysteryland niet gehaald worden. 

Festivalterrein

Het recreatiegebied heeft de vorm van een driehoek en het festivalterrein zit in de meest noordelijke hoek. De rest van het festivalterrein zit aan de andere kant van de provinciale weg en ligt rondom de 'Big Spotters Hill'. Dat is een kunstmatig aangelegde heuvel in de vorm van een pyramide van ongeveer 42 meter hoog. Aan de zijkant van de Big Spotters Hill is doorgaans de mainstage van het festival te vinden en daardoor is de heuvel echt kenmerkend geworden voor het festival. Het Haarlemmermeerse Bos is prima te bereiken met de auto en de pendelbus. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in het Haarlemmermeerse Bos in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events