web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Groningen centrum
location

In de stad Groningen wonen ruim 200.000 mensen. Daarmee is het zesde grootste stad van Nederland. Groningen staat bekend als studentenstad en dat is niet gek, want er studeren 60.000 studenten in Groningen en ongeveer 40.000 daarvan woont daadwerkelijk in de stad. Om die reden zijn er ook veel studentenverenigingen en horecagelegenheden in de stad, want ja... er wordt niet alleen maar gestudeerd. 

Festivals 2020 

Op festival gebied is het alleen relatief schaars in de stad, helemaal in Groningen centrum. Festivals zoals Pleinvrees on Tour, Bevrijdingsfestival Groningen en Kingsland Festival staan bijna elk jaar op het programma in de regio, maar alleen het festival ESNS is écht vaste klant in Groningen centrum. Misschien komt dat omdat de studenten in het weekend weer terug naar huis gaan en daar een festival pakken!? 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in Groningen centrum in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events