web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

Geestmerambacht is een recreatiegebied in Noord-Scharwoude, vlak naast het dorp Langedijk en een paar kilometer ten noorden van Alkmaar, in de provincie Noord-Holland. Om zand te winnen is er in 1960 een meer gegraven. Waar later 200 hectare aan weilanden, bos en recreatiegebied aan is toegevoegd. 

Festivals 2020

In het gebied is ook zeker ruimte voor het houden van grootschalige evenementen zoals Liquicity en Indian Summer Festival. Beide festival trekken jaarlijks 10.000 tot 30.000 bezoekers, maar dat past dus prima in het gebied.

Bereikbaarheid

Er wonen weinig mensen in de buurt, dus er mag meer herrie gemaakt worden dan op sommige andere locaties en dat is chill! Dat betekent alleen wel dat de bereikbaarheid een stuk minder is. Met de fiets uit Alkmaar is het prima te doen en er gaan altijd pendelbussen van Alkmaar Centraal station. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in Geestmerambacht in 2020.

Agenda

Afgelopen events