web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Festivalterrein de Schans
location

Festivalterrein de Schans is dé locatie van het grootste en (misschien wel) bekendste betaalde festival van Nederland: Zwarte Cross Festival. Het terrein dankt z'n naam aan de Schansweg waaraan het ligt en is een paar vierkante kilometer groot. Groot genoeg om 220.000 festivalgangers per jaar te hosten. Festivalterrein de Schans in Lichtenvoorde bestaat uit een herdenkingspark, motorcross circuit, bosgebied en vooral heel veel grasvelden en weilanden. 

Tip: typ Festivalterrein De Schans even in Google Maps en check de satelliet beelden voor een in aanbouw zijnde Zwarte Cross. 

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van de locatie in Lichtenvoorde is ok. Er is een treinstation in de buurt, parkeerplaatsen genoeg en er gaan massa's pendelbussen en tourbussen heen tijdens Zwarte Cross. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals De Schans in 2020.

Agenda

Afgelopen events