web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Evenemententerrein Julianadorp
location

Het evenemententerrein in Julianadorp is dé plek waar evenementen en festivals zoals Julianapop gehouden worden. Het terrein ligt net buiten Julianadorp in de gemeente Den Helder (Noord-Holland). 

Evenementenlocatie 

Het terrein is eigenlijk gewoon een boerenweiland, waar af en toe op gefeest mag worden. We gaan er vanuit dat de boer zelf ook gewoon zin heeft in en feestje en het daarom een goed idee vindt. 

Het grote voordeel van een weiland als festivalterrein is de zeeën van ruimte en het gebruik aan bewoners in de buurt die kunnen klagen dat de muziek te hard staat. Dus de volumeknop kan lekker omhoog! Meer heb je niet nodig soms! 

Festivals 2020

In 2020 staat daarom in ieder geval weer het Julianapop Festival op de planning. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals op het evenemententerrein Julianadorp in 2020.

Agenda

Afgelopen events