web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Evenementenhal Gorinchem
location

Evenementenhal Gorinchem is een evenementencomplex in Gorinchem (Zuid-Holland). Het complex wordt gebruikt voor allerlei beuren, congressen, vergaderingen, maar ook evenementen zoals festivals. Het complex bestaat uit twee verschillende zalen. De grote beurshal is eigenlijk één grote ruimte met een enorme dansvloer en een verhoging aan de achterkant. De zaal biedt ruimte aan 15.000 bezoekers, vandaar dat de meeste festivals hier worden gehouden. De tweede zaal van de Evenementenhal Gorinchem heet de Next Level, omdat de high tech licht en geluidsinstallaties het feest naar een next level moeten tillen.

Festivals 2020

In 2020 is sowieso het We Are Hardstyle festival weer van de partij. In het verleden was hier ook het Foute Feest Festijn en Shellshock.

Bereikbaarheid

Het complex ligt precies naast de snelweg A15, dus is met de auto of pendelbus prima te bereiken. Met het openbaar vervoer of de fiets is dat wat lastiger.

Wil jij hier ook een keer een festival meemaken? Check dan onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in Evenementenhal Gorinchem in 2020.

Agenda

Afgelopen events