web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  De Boulevard
location

De Boulevard is een uitgestrekte weg met cafés en restaurants aan het strand van Bergen op Zoom. Bergen op Zoom is een stad op de rand van de provincies Noord-Brabant en Zeeland. De stad ligt pal aan het water van de Binnenschelde en heeft daardoor verschillende strandjes waar De Boulevard aan ligt.

Festivals 2020

De Boulevard is eigenlijk een hele goede plek voor het houden van evenementen en festivals. Precies daarom worden er jaarlijks een aantal gave festivals georganiseerds. Denk aan: 90's No Limit en BergenopzoomNL.

Bereikbaarheid

De Boulevard in Bergen op Zoom is redelijk goed te bereiken met de auto. De snelweg A2 ligt in de buurt, alleen zal een parkeerplek vinden misschien nog wel een beetje lastig zijn. Met het openbaar vervoer is het waarschijnlijk een stuk sneller. Vanaf het treinstation Bergen op Zoom is het namelijk maar een 20 minuutjes lopen en met de bus nog een stuk sneller.

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals op De Boulevard in 2020.

Agenda

Afgelopen events