web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

De Berendonck is een groot recreatiegebied dat precies tussen de stad Nijmegen en Wijchen (Gelderland) in ligt. Het gebied is 165 hectare groot en bestaat uit verschillende meertjes, strandjes en grasvelden waar keihard gechilled kan worden. Het zuidelijke gedeelte van het park is als natuurgebied ingericht en vooral bedoeld om te wandelen. 

Oneindige strandjes

Het noordelijke gedeelte van de Berendonck is bedoeld voor recreatie, zoals: watersport, outdoor sporten én festivallen! Het terrein kan gemakkelijk 30.000 festivalgangers aan en is één van de gaafste festivallocaties van Nederland. Festivals worden als het ware om het meertje heen gevouwen, waardoor je bijna oneindige ruimte, natuur, strandjes en killer uitzicht hebt.

Festivals 2020

Op het festivalterrein van de Berendonck worden jaarlijks verschillende events georganiseerd, waarvan de meest bekende: Emporium Festival. Ook in 2020 staat Emporium weer op het programma van de Berendonck.

Als festival liefhebber moet je toch echt een keer een festival meepakken op de Berendonck. Check daarom onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals bij de Berendonck in Nijmegen/ Wijchen in 2020.

Agenda

Afgelopen events