web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  D-toren
location

De D-toren is een kunstwerk in de stad Doetinchem. Het kunstwerk ziet er een beetje uit als een tand, maar is bedoeld om de emoties van de inwoners weer te geven. Het ding veranderd van kleur als de Doetinchemmers geluk, liefde, angst of haat ervaren. Best een gave feature om in je festival aankleding te verwerken, toch!? Precies daarom worden er jaarlijks verschillende festivals en evenementen rondom de D-toren georganiseerd.

Festivals 2020

Er staan voor nu nog niet veel festivals op de planning, maar hopelijk veranderd dat nog. in 2020 staat sowieso het festival: Dancetour Doetinchem op het programma.

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals rondom de D-toren in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events