web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Club Westwood
location

Club Westwood is een discotheek in de Vogelwijk in Den Haag. De club beschikt over één indoor zaal met een capaciteit van ongeveer 500 bezoekers, maar ook over een vrij grote parkeerplaats die af en toe als outdoor festivalterrein dienst doet. Het parkeerterrein wordt in ieder geval om het jaar gebruikt door Club Westwood zelf om het Westwood Festival te organiseren. Op het festivalterrein is dan plek voor minimaal twee verschillende stages en een uitgebreide food court. 

De club ligt aan de westkant van Den Haag. Op de rand van Duindorp en het Geuzenkwartier. Opmerkelijk is dat de rioolwater zuiveringsinstallatie van de stad pal naast het festivalterrein ligt. We vragen ons af in hoeverre je dat ruikt als je aan het feesten bent. Weet iemand dat? De locatie van Westwood ligt in ieder geval op loopafstand van de bus en tram, maar er zijn relatief weinig (gratis) parkeerplekken in de buurt als het festival aan de gang is. Dus je beste optie is dan de taxi of openbaar vervoer. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals bij Club Westwood in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events