web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

Club AIR is één van de grotere en bekendere uitgaansgelegenheden van Amsterdam en staat internationaal hoog aangeschreven. Zo staan ze met regelmaat in de lijstjes met ‘beste clubs ter wereld’.

Wellicht komt dat mede door de historische locatie van de club. Vroeger zat hier namelijk de legendarische club iT. Inmiddels is daar weinig meer van te zien, want AIR is in 2013 volledig verbouwd. Het meest kenmerkende aan de club nu is de dansvloer met de lange trap ernaartoe. Onderweg naar beneden kom je verschillende plateaus tegen waar je prima kan chillen en van het uitzicht kan genieten.

Club AIR bestaat tegenwoordig uit drie kleurrijke en ruime zalen met elk hun eigen muziekstijl en sfeer. Samen bieden ze ruimte aan ongeveer 1.300 feestgangers. Je kan in AIR terecht voor allerlei verschillende events. Naast de normale clubavonden zijn er namelijk regelmatig bijzondere feesten, vaak met een iets hogere entreeprijs. Denk aan ADE-knallers of afterparty’s van bijvoorbeeld Pacha of Mysteryland.

Deze verscheidenheid in het aanbod zorgt voor dezelfde verscheidenheid wat betreft bezoekers. Die bestaan uit een mengelmoes van studenten, afgestudeerden, zo nu en dan wat yuppen en redelijk wat toeristen. Ondanks de internationale bekendheid doen ze doorgaans niet erg moeilijk aan de deur.

Bekijk de agenda hieronder om te zien welke evenementen er op de planning staan. Of klik hier voor een overzicht met daarin alle festivals in heel Nederland.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events