web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Brouwerskolkje Exclusief
location

Brouwerskolkje Exclusief is een restaurant in de Noord-Hollandse plaats Overveen. Het terrein van het restaurant wordt niet alleen gebruikt om te dineren, maar dient ook sporadisch als evenement of festival locatie. 

Festivals 2020

In 2020 staat namelijk het festival 2generations Summer Edition weer geprogrammeerd in het restaurant. Brouwerskolkje Exclusief ligt middenin het mega bosrijke gebied van Brouwerskolkpark en dat geeft een outdoor event wel echt een gave sfeer. Op het buitenterrein van het restaurant zijn een aantal grasvelden te vinden die in totaal ongeveer 1.000 tot 2.000 bezoekers kunnen handelen. Dus het gaat hier nooit om hele grote festivals. 

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van het restaurant is niet geweldig, aangezien het middenin een bos ligt. Al kan je er met de auto gemakkelijk komen en (gratis) parkeren op het bijbehorende parkeerterrein. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in het restaurant Brouwerskolkje Exclusief in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events