web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Brouwersdam
location

De Brouwersdam is een 6 km lange dam die Zuid-Holland en Zeeland met elkaar verbindt en ons land tegen de Noordzee bescherm. De dam is onderdeel van de Nederlandse Deltawerken en werd in 1971 opgeleverd. 

Festivals 2020

Sindsdien gebeurde er weinig spannends op de dam, totdat er in 2006 voor het eerst een festival / concert werd gehouden. Dat was namelijk het eerste jaar van Concert at Sea en dat wordt er sindsdien elk jaar gehouden. Daarom staat Concert at Sea Festival ook in 2020 weer geprogrammeerd op de Brouwersdam. 

Dansen aan zee

De festivals worden aan de buitenkant (oftewel de Noordzee kant) van de dam gehouden op een strand van ongeveer een kilometer lang. Het bijzondere aan deze locatie is dat de podia letterlijk aan de waterkant staan en je rond 22:00 uur, als het festival aan het slotstuk begint, de zon in de zee ziet ondergaan. Daarmee geeft de Brouwersdam toch echt een unieke vibe aan een festival mee. Zorg ervoor dat je dat in ieder geval 1x hebt meegemaakt! 

Bekijk daarom onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals op de Brouwersdam in 2020.

Agenda

Afgelopen events