web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Brieltjenspolder
location

De Brieltjenspolder is een bedrijventerrein in het Noord-Brabantse dorp Made. Dat ongeveer 10 km boven Breda en een half uurtje rijden van Rotterdam of Den Bosch ligt. Het bedrijventerrein bestaat voor een groot gedeelte uit parkeerplaatsen, een paar leegstaande gebouwen en aangrenzende grasvelden. Als de bedrijven in de Brieltjenspolder om 17:00 uur uitklokken blijft er zeëen van ruimte over en dat maakt de Brieltjenspolder perfect geschikt om een festival te organiseren. 

Festivals 2020

Ook in 2020 worden er meer verschillende muziek events zoals festivals georganiseerd. Waaronder: Waailand Outdoor, Waailand Feestival en Sensational 90's.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van Brieltjenspolder is niet geweldig voor festivalgangers die met het openbaar vervoer willen komen. Er zijn weinig of geen treinverbindingen in de buurt, dus je bent meteen op bus streekvervoer aangewezen. De beste optie lijkt de auto, taxi of pendelbus.

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in Brieltjenspolder in 2020.

Agenda

Afgelopen events