web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Brabantpark
location

Het Brabantpark is een park en evenementenlocatie in de gemeente Etten-Leur (Noord-Brabant) en moet niet verward worden met het gelijknamige park in Breda. Dat maar een paar kilometer verderop ligt. Het Brabantpark in Etten-Leur is een klein & rond grasveld waar af en toe evenementen of festivals georganiseerd worden.

Festivals 2020

Het park bestaat uit één groot grasveld en heeft weinig tot geen bomen. Daardoor is voldoende ruimte voor duizenden bezoekers. Vandaar dat hier jaarlijks het jaarlijkse het circus en festivals zoals Just Dance Outdoor worden gehouden.

Bereikbaar

Het festivalterrein is goed bereikbaar, want het park ligt precies naast de provinciale weg, er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt, het ligt op loopafstand van het NS Station Etten-Leur en er stopt zelfs een bus pal naast het park. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in het Brabantpark in 2020.

Agenda

Afgelopen events