web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Bekkerveld
location

Bekkerveld is een relatief klein stadspark in Heerlen (Limburg). Het park ligt aan de zuidkant, net buiten het centrum van de stad en bestaat uit een grasveld van ongeveer 100 x 100 meter. In het park worden een aantal keer per jaar festivals georganiseerd. ParkCity Live Festival is daar een goed voorbeeld. Ook in 2020 is het festival weer van de partij op het Bekkerveld. 

Het park is groot genoeg voor een plaatsen van verschillende stages. Meestal is er één groot outdoor stage en een drietal kleinere overdekte stages. Samen goed voor duizenden festivalgangers. Het Bekkerveld ligt op loopafstand van Heerlen Centraal Station en dat is meteen je beste optie. Met de auto komen is eigenlijk geen optie, want de locatie ligt midden in een woonwijk en parkeerplekken zijn erg schaars (en duur). 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals op het Bekkerveld in 2020.

Agenda

Afgelopen events