web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Beekse Bergen
location

De Beekse Bergen is een kunstmatig aangelegd recreatiegebied in Hilvarenbeek, in de buurt van Tilburg (Noord-Brabant). Het gebied bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder: een natuurgebied, waterplas, zandstrandjes, zonneweiden, een gelijknamig safaripark, kinderpretpark, sportvereniging, campingterrein en evenementencentrum. De grasvelden en de zandstrandjes die het de westkant van het meer omringen worden jaarlijks voor allerlei muziek evenementen zoals festivals gebruikt. 

Festivals 2020

Grote outdoor festivals zoals: WOO HAH!, Best Kept Secret en Decibel Outdoor Festival worden hier jaarlijks gehouden. Ook in 2020 staan er weer verschillende van deze en andere gave festivals op het programma in festivalterrein Beekse Bergen.

Chille locatie

De hoeveelheid groen, het water en de goede bereikbaarheid maken het terrein tot een uitstekende festival locatie en is perfect om even te ontsnappen van de drukte van de stad. Omdat er geen woningen in de buurt zijn hoeft er ook weinig rekening gehouden te worden met het geluidsvolume en kan het festival tot relatief laat (of vroeg in de ochtend, afhankelijk van hoe je het bekijkt) doorgaan. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals bij evenementenlocatie Beekse Bergen in Hilvarenbeek in 2020.

Agenda

Afgelopen events

Best Kept Secret

08 t/m 10/06 Best Kept Secret

Beekse Bergen, Hilvarenbeek

Line-up

Arctic Monkeys, LCD Soundsystem, The National, Angus & Julia Stone, CHVRCHES, Deerhunter, Father John Misty, Four Tet, Future Islands, Job Jobse,