web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Asterdplas
location

De Asterdplas is een recreatieplas in het uiterste noorden van de stad Breda (Noord-Brabant). De plas is ongeveer 400 x 300 meter groot en is een soort van verwoven met de naastgelegen woonwijk. De woningen van de wijk Asterd zijn namelijk tot aan de waterkant gebouwd en er lopen allerlei kanaaltjes tussen de huizen door. Aan de andere kant van de plas ligt een zandstrandje en een grote zonneweide. 

Festivals 2020

Precies daar wordt zomers doorgaans keihard gechilled én een aantal keer per jaar keihard gefeest. Dan worden er namelijk evenementen zoals festivals georganiseerd bij de Asterdplas. In 2020 is dat in ieder geval weer Duikboot Festival

Event locatie

Als festivalterrein is de Asterdplas niet mega groot, maar toch groot genoeg voor een paar verschillende stages en maximaal vijfduizend bezoekers. Omdat er allerlei woningen in de buurt liggen zullen de festivals die hier plaatsvinden niet tot kei laat duur kunnen gaan en de volumeknop zal een beetje naar beneden moeten, helaas. 

Bereikbaarheid

Qua bereikbaarheid is de locatie ook wat moeilijker. Het centrum van Breda ligt op een behoorlijke fietsafstand, hetzelfde geldt voor het dichtstbijzijnde treinstation (Breda Noord) en er zijn niet bijzonder veel parkeerplaatsen in de buurt. Je beste optie is de bus, want er zijn bushaltes op een paar minuten afstand van het recreatiegebied. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals bij de Asterdplas in 2020.

Agenda

Afgelopen events