web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

Het ArenaPark is een grasveld/ braak liggend stuk grond in Amsterdam, dat tegenwoordig dienstdoet als evenementenlocatie. Het terrein ligt pal naast het stadion van voetbalclub Ajax en vlak naast station Bijlmer-Arena. 

Festivals 2020

Een aantal keer per jaar worden in het ArenaPark verschillende concerten en outdoor festivals georganiseerd, zoals: Sterren van Holland Outdoor, Pacha Festival, Pal Mundo en Back to the 90’s. Ook in 2020 staan er weer verschillende gave festivals op het programma in het ArenaPark.

Bereikbaarheid

Als festivalterrein heeft ArenaPark niet bepaald veel sfeer, maar wat het mist aan sfeer, maakt het goed in bereikbaarheid. Vanwege de vele kantoorgebouwen in de buurt is er parkeergelegenheid in overvloed en ook het openbaar vervoer is maar twee minuten lopen. Plus, doordat er geen woningen maar alleen maar kantoren in de buurt staan, hoeft er weinig rekening gehouden te worden met geluidsoverlast. De volumeknop kan daarom in het ArenaPark verder omhoog worden gedraaid. Beter!

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in ArenaPark in Amsterdam in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events

Festival Pal Mundo Outdoor

do 06/06 Festival Pal Mundo Outdoor

ArenaPark, Amsterdam

14:00 - 01:00

Line-up

Wizkid, Gentz, Popcaan, Karol G, Bad Bunny, Victor Manuelle, ... meer artiesten volgen...,

Pal Mundo Outdoor

zo 01/07 Pal Mundo Outdoor

ArenaPark, Amsterdam

Line-up

J Balvin, PRINCE ROYCE, De La Ghetto, Elvis Crespo, MC Fioti, Tekno, Guayacán Orquesta, Mozart La Para, Toño Rosario, Stefflon Don,