web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Almere strand
location

Het Almeerderstrand is een door mensen aangelegd recreatiegebied met verschillende stranden en grasvelden. Het ligt aan het IJmeer, vlakbij de stad Almere (duh!). Het strand wordt gebruikt als outdoor locatie voor festivals en beach evenementen. Daardoor is Almere Strand een heerlijke relaxte plek geworden waar cultuur, watersport, horeca en evenementen samenkomen. 

Festivals 2020

Ook in 2020 wordt er weer veel gefeest met festivals als ZAND, Oh My! Music Festival, Free Festival en Summerpark Festival, dus er is voor iedereen wat te halen.

Bereikbaarheid

Tot een paar jaar geleden werd er speciaal voor festivals een tijdelijke halte gecreëerd op Almere Strand, maar na de bouw van Almere Poort is het dichtstbijzijnde station nu op 15 minuten loopafstand. Almeerderstrand ligt pal aan de snelweg A6, dus ook met de auto is het prima te bereiken. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals op Almere Strand in 2020.

Agenda

Afgelopen events