web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

AFAS Live (voorheen heette het de Heineken Music Hall) is een concerthal in Amsterdam, met een capaciteit van zesduizend bezoekers. Daarmee is het meteen één van de grootste concert locaties van Nederland. Op loopafstand van station Amsterdam Bijlmer ArenA, vlak naast de Amsterdam ArenA, staat de evenementen- en concertlocatie AFAS Live. Het is de enige event locatie in Nederland die meerdere malen genomineerd is voor een Pollstar Award voor 'beste internationale concertlocatie'. Niet voor niets dat de AFAS Live zichzelf promoot met het statement “wij hebben de beste akoestiek van Europa”.

Festivals 2020

In de concertzaal van de AFAS Live worden jaarlijks tientallen evenementen gehouden. Van comedy- en televisieshows tot congressen, maar muziekevenementen zoals festivals en concerten hebben duidelijk de overhand. Grote namen zoals: UB40, Radiohead, Weezer, Racoon, Jason Derulo, Kanye West en Charles Aznavour (die kennen je ouders vast wel) hebben in het verleden al eens in de AFAS opgetreden. Op festival gebied staan hier ook niet de minste events op het programma. In 2020 kun je sowieso weer rekenen op de festivals: X-Qlusive presents, Zsa Zsa Su Indoor, We Are The Future, Tik Tak NYE en I Love Urban. 

Black Box

Omdat de AFAS Live geen outdoor faciliteiten heeft kom je hier uitsluitend indoor festivals tegen en (logischerwijs) normaal gesproken alleen in de koudere winter maanden. De muziekevenementen worden eigenlijk altijd in de Black Box zaal gegeven. Deze zaal is drieduizend vierkante meter groot en biedt plek aan maximaal zes duizend bezoekers. Achterin de zaal én op het balkon bevinden zich zitplekken, maar die zijn niet bij elk evenementen toegankelijk. Voor de mensen die al eens naar de AFAS Live zijn geweest... laat ons even weten of het geluid en de akoestiek écht zo goed zijn! 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in concert en festivallocatie AFAS Live in 2020.

Agenda

Afgelopen events

Verknipt Indoor 2023

za 22/07 Verknipt Indoor

AFAS Live, Amsterdam

Line-up

ALIGNMENT, APHØTIC, NYCΘ, XRTN CATALUNA, DIØN, Fatima Hajji, KARAXHELLER, KRL MX, LA PENDERIE NOIRE, LESSSS,

Verknipt Easter Special 2023

08 t/m 09/04 Verknipt Easter Special

AFAS Live, Amsterdam

Line-up

Biia, DYEN, Jan Vercauteren, Jacidorex, Karah, Moia, Nico Moreno, Nikolina, Paralich, Peligre,

Verknipt Hard Special 2022

za 26/11 Verknipt Hard Special 2022

AFAS Live, Amsterdam

Line-up

Stan Christ, DIØN, Shlømo, Cera Khin, Lorenzo Raganzini, Paolo Ferrara, Snts, Trym, DYEN, Cassie Raptor,