Zuiderliefde (geannuleerd) cover

Zuiderliefde (geannuleerd)

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Liefde Festival, een festival vol kusjes knuffels en natuurlijk heel veel liefde! 4 edities pure liefde die worden verspreid door heel het land, zo zijn Noorderliefde, Oosterliefde, Zuiderliefde en Westerliefde ontstaan. Kom gezellig een kijkje nemen en vier samen met duizenden andere festivalgangers de liefde!

Festival type

Hits
EDM
80's
90's
Classics

Max. bezoekers

8.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Zuiderliefde (geannuleerd)

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Zuiderliefde (geannuleerd). Dat op 10 juni 2023 in onbekend te Maastricht gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register