Zomercarnaval cover

Zomercarnaval

Datum

Omschrijving

Het Zomercarnaval is een van de hoogtepunten van Rotterdam Unlimited en bestaat uit de iconische Straatparade. De straatparade vindt plaats op zaterdag 27 juli 2024 en begint om 12.00 uur op de Blaak. De parade beweegt zich over een 5 km lange route door het centrum van Rotterdam. De parade is afgelopen om circa 19.00 uur.

Festival type

Latin
Wereldmuziek
Overig

Aantal stages

10

Max. bezoekers

500.000

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Zomercarnaval

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Zomercarnaval. Dat op 26 juli 2024 in Rotterdam centrum te gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register