Zeumer Winterfestival cover

Zeumer Winterfestival

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

De eerste editie van Zeumer Winterfestival vindt plaats op zaterdag 11 februari 2023 op het Skioord, Zeumeren (Voorthuizen). Verwacht de leukste artiesten, 𝗜𝗝𝗦koude activiteiten, een winters foodplein, liters bier & Glühwein! Markeer ‘m in je agenda, want dit wil je niet missen!

Festival type

90's
Feestmuziek

Locatie

Recreatiegebied Zeumeren, Voorthuizen
Stroetweg 7, 3781 PR

Max. bezoekers

3.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Fout winter

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Zeumer Winterfestival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Zeumer Winterfestival. Dat op 11 februari 2023 in Recreatiegebied Zeumeren te Voorthuizen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register