X-Qlusive Holland cover

X-Qlusive Holland

Datum

Omschrijving

Vrienden van het goede leven, het gezelligste feest van het jaar is terug! Op 30 september vult de GelreDome zich wederom met oer-Hollandse gezelligheid van het hoogste niveau. Speciaal voor jullie vertier en plezier hebben we het meest explosieve circusgezelschap samengesteld dat ons kikkerlandje rijk is. Maak je borst dus maar nat voor gegarandeerde escalatie met spectaculaire shows en gastoptredens van eigen bodem.

Festival type

Hardstyle
Harder styles
Nederlandstalig

Locatie

Gelredome, Arnhem
Batavierenweg 25, 6841 HN

Max. bezoekers

20.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Hollands glorie

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

X-Qlusive Holland

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder X-Qlusive Holland. Dat op 30 september 2023 in Gelredome te Arnhem gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register