Winterpret cover

Winterpret

Datum

Omschrijving

WinterPret komt terug met een XXL editie vanaf het terrein de Noordduinen in Katwijk. Deze zal omgetoverd worden tot de grootste après-ski bar van Nederland met oa Q-Music het foute uur, sneeuwstormen aan confetti & een lawine aan artiesten! Alle muziekstijlen komen bij ons aan bod. Denk aan 90's, Nederlandse meezingers, hardere stijlen en nog veel meer!

Festival type

90's
House
Hardstyle
Hits
Classics
Feestmuziek

Locatie

Hangaar2, Katwijk aan Zee
1e Mientlaan 75, 2223 LG

Max. bezoekers

3.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Winterpret

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Winterpret. Dat op 4 maart 2023 in Hangaar2 te Katwijk aan Zee gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register