Wantijpop cover

Wantijpop

Datum

Omschrijving

Bij ons geniet je van de beste acts van Nederlandse bodem op het Ames podium, ontdek je op het Popcentrale veld de tofste lokale acts, vind je de leukste activiteiten voor kinderen bij Koning Eik, kun je heerlijk dansen op house sounds bij de Bud x Geheime Deuntjes en smul je van het lekkerste eten uit de regio.

Festival type

Pop
Nederlandstalig
Rock
Hiphop
House

Locatie

Wantijpark, Dordrecht
Baden-Powelllaan 8, 3312 AA

Aantal stages

5

Max. bezoekers

30.000

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Wantijpop

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Wantijpop. Dat op 8 juni 2024 in Wantijpark te Dordrecht gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register