W-Festival cover

W-Festival

Datum

Omschrijving

W-Festival, gevestigd in België, is een nostalgische reis door de jaren '80 en '90 met een focus op new wave, synth-pop, en post-punk muziek. Dit unieke evenement trekt fans aan met zijn retro vibe, waar legendarische bands en herontdekte parels het podium delen, en creëert een sfeer van nostalgie en gemeenschap onder de liefhebbers van deze tijdloze genres.

Festival type

80's
90's

Locatie

Oostende Klein Strand, Oostende
Zeeheldenplein, 8400

Aantal stages

2

Max. bezoekers

10.000

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

W-Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder W-Festival. Dat op 23 augustus 2024 in Oostende Klein Strand te Oostende gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register