Vunzige Deuntjes Festival Koningsnacht Enschede cover

Vunzige Deuntjes Festival Koningsnacht Enschede

Datum

Omschrijving

Koningen van de club, dancing queens to be: tijd voor de spreekwoordelijke kroon. Trek je mooiste muiltjes uit de kast, en tover samen met ons Enschede om tot een vunzig vorstendom: Vunzige Koningsnacht it is! πŸ’ƒπŸ»πŸ§‘ Op vrijdag 26 april maken we jullie het hof tijdens een koninklijke avond, en openen de vriendjes van Metropool de poorten van hun paleis voor de Vunzige Fam. Verwacht een weelderig feestje, oranje-bittertjes tikken, en de royaalste hiphop, R&B, dancehall-en afrotunes, met op de troon een hele hofhouding die voor al dit moois en meer gaan zorgen. Wie dat precies zijn blijft nog even staatsgeheim, maar majestueus wordt het zeker! πŸ‘ΈπŸ€΄ Whine voor Willy, trek je prins van het paard: we gaan deftig daggeren deze avond, Fam, vunzig voor vaderland! Zien we jullie daar? ✨

Festival type

00's
90's
Dancehall
Hiphop
R&B
Urban
Latin

Locatie

Metropool (Hengelo), Hengelo
Industrieplein 10, 7553 LL

Aantal stages

1

Max. bezoekers

800

Min. leeftijd

18

Dresscode

Oranje

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Vunzige Deuntjes Festival Koningsnacht Enschede

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Vunzige Deuntjes Festival Koningsnacht Enschede. Dat op 27 april 2024 in Metropool (Hengelo) te Hengelo gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register