Viva Oliva - ADE cover

Viva Oliva – ADE

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

In het hart van Amsterdam ligt een speciale locatie waar de heerlijkste clubavonden worden gehouden in samenwerking met de grootste en bekendste partijen van de stad. Hier kan je feesten tot diep in de nacht en kan je ook nog eens dineren bij Spaghetteria in een unieke setting. 3 zalen vol party voor ieder wat wils. Van HipHop & R&B classics in zaal 1, tot Disco en House in zaal 2 . En in het kleinste barretje van Amsterdam kunnen zomaar is een paar Hazes plaatjes voorbijkomen.

Festival type

Hiphop
Classics
Disco
House
Nederlandstalig

Locatie

Oliva, Amsterdam
Rembrandtplein 17, 1017 CT

Max. bezoekers

850

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Viva Oliva - ADE

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Viva Oliva – ADE. Dat op 21 oktober 2023 in Oliva te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register