Vandaag Inside Live cover

Vandaag Inside Live

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Op zondag 10 december 2023 vindt er live vanuit de Ziggo Dome de tweede editie van ‘Vandaag Inside Live’ plaats. Dat hebben Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee vandaag bekendgemaakt tijdens hun uitzending van ‘Vandaag Inside’. De show wordt tijdens Oud & Nieuw uitgezonden op SBS6 in de vorm van een jaaroverzicht. Net als vorig jaar wordt ‘Vandaag Inside Live’ een grote liveshow waarbij het publiek aanwezig kan zijn. Ze kunnen opnieuw leuke anekdotes, scherpe analyses, verschillende gastoptredens, interactie met het publiek en vooral veel humor verwachten. Tijdens de show komen alle hoogtepunten van 2023 aan bod.

Locatie

Ziggo Dome, Amsterdam
De Passage 100, 1101 AX

Max. bezoekers

17.000

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Vandaag Inside Live

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Vandaag Inside Live. Dat op 10 december 2023 in Ziggo Dome te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register