Valhalla Festival (geannuleerd) cover

Valhalla Festival (geannuleerd)

Datum

Omschrijving

Bij Valhalla Festival waan je je in een groots spektakel, waarin circus, kermis en een extravagant carnaval samenkomen. Een spannende reis van 8,5 uur naar een compleet nieuwe dimensie wacht op je. Een nacht waarin magie werkelijkheid wordt. Dit alles begeleid door de beste techno-, house-, urban- en amapiano muziek in vijf areas.

Festival type

EDM
House
Techno
Hiphop
Rap
Nederhop

Locatie

RAI, Amsterdam
Europaplein 24, 1078 GZ

Max. bezoekers

28.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Valhalla Festival (geannuleerd)

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Valhalla Festival (geannuleerd). Dat op 16 december 2023 in RAI te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register