The Live I Live Koningsnacht cover

The Live I Live Koningsnacht

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

HE LIFE I LIVE, het gratis toegankelijke festival op Koningsnacht in de binnenstad van Den Haag. Op 26 april wordt het twaalfde hoofdstuk toegevoegd aan THE LIFE I LIVE. Tijdens Koningsnacht laat het festival op historische locaties in de Haagse binnenstad het hart sneller kloppen met een breed scala aan muzikale smaken; soul & hiphop, blues & roots, indie, funk, wereldmuziek, ska, rock, nederhop, elektronische muziek en nog veel meer. Door de verbouwing in de binnenstad is het festivalterrein net wat anders ingedeeld.

Festival type

Electronic
Blues
Hiphop
Indie
Funk
Ska
Soul
Wereldmuziek

Locatie

Den Haag (centrum), Den Haag
Spuistraat, 2511 BC

Aantal stages

5

Max. bezoekers

9.000

Dresscode

Oranje!

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

The Live I Live Koningsnacht

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder The Live I Live Koningsnacht. Dat op 26 april 2024 in Den Haag (centrum) te Den Haag gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register