The Day Before Tomorrow cover

The Day Before Tomorrow

Datum

Omschrijving

The Day Before Tomorrow, gelegen in het schilderachtige Park van Brasschaat, België, is een intiem elektronisch muziekfestival dat een perfecte mix biedt van opkomende talenten en gevestigde namen in de dance scene. Dit eendaagse evenement creëert een unieke sfeer met zijn prachtige locatie, kwalitatieve soundscapes, en een nauwgezette aandacht voor beleving, waarbij festivalgangers samen genieten van de laatste zomerdagen in een ongedwongen en vriendschappelijke sfeer.

Festival type

EDM
Electronic
House
Techno

Locatie

Park Brasschaat, Antwerpen

Aantal stages

4

Max. bezoekers

18.000

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

The Day Before Tomorrow

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder The Day Before Tomorrow. Dat op 24 augustus 2024 in Park Brasschaat te Antwerpen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register