Sweetlake Festival cover

Sweetlake Festival

Datum

Omschrijving

Eindelijk is het dan zover. De tweede editie van het Sweetlakefestival midden in de stad van Zoetermeer. Deze unieke locatie zal op zaterdag 26 augustus omgetoverd worden tot een waar Festivalterrein gevuld met duizenden bezoekers. Ben jij één van die bezoekers? Genietend van het mooie weer met een drankje in de hand en keuze uit een ruim assortiment aan foodtrucks. Of sta je liever op ons VIPDECK met een goed uitzicht op het podium. Waar Jonna Fraser, Kleine John & Chavanté, Nafthaly Ramona, Team Rush Hour en vele andere jouw absoluut je heupen laten bewegen en een Festival ervaring om nooit te vergeten. Zorg ervoor dat je erbij bent haal snel je kaartje online. Geen deurverkoop!

Festival type

Latin
House
Urban
EDM

Locatie

Marktplein, Zoetermeer
Markt, 2711 CZ

Max. bezoekers

4.000

Min. leeftijd

16

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Sweetlake Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Sweetlake Festival. Dat op 26 augustus 2023 in Marktplein te Zoetermeer gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register