Submit Fest cover

Submit Fest

Datum

Omschrijving

De Submit crew is weer klaar voor een nieuwe editie van Submit Fest. Deze zesde editie is extra bijzonder want dit zal de laatste Submit Fest zijn in het iconische Baroeg podium zoals we het kennen. Om in stijl afscheid te nemen komt de crew weer met energieke en vernieuwende acts voor 2024. Stay tuned voor de eerste namen! Submit Fest is het indoor festival met de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem. Na vijf succesvolle edities keert Submit Fest in 2024 weer terug. Voor muziekontdekkers en liefhebbers van progressive metal, metalcore, modern metal, djent, nu-metal en alternative metal. Submit gelooft in de kracht van de Nederlandse metalscene en het talent van de nieuwe generaties.

Festival type

Metal
Rock
Progressive

Locatie

Baroeg, Rotterdam
Spinozaweg 300, 3076 ET

Max. bezoekers

500

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Submit Fest

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Submit Fest. Dat op 13 april 2024 in Baroeg te Rotterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register