Spectrum presents: Turbulence cover

Spectrum presents: Turbulence

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Buckle up, want zaterdag 9 december gaan we samen naar een unieke bestemming: een nacht vol hardstyle beats en energie. Verwacht een adembenemende show met de beste artiesten binnen de scene. Mind your step terwijl je naar de dansvloer gaat en houd je handen en voeten vooral niet binnenboord. Dit evenement belooft een ervaring te worden die je niet snel zult vergeten. “Fasten your seatbelts” en maak je klaar voor een avondje Spectrum!

Festival type

Harder styles
Hardstyle

Locatie

De Vorstin, Hilversum
Koninginneweg 44 , 1211 AS

Max. bezoekers

850

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Spectrum presents: Turbulence

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Spectrum presents: Turbulence. Dat op 9 december 2023 in De Vorstin te Hilversum gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register