Solar Weekend cover

Solar Weekend

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Je leest het goed, tijd om vol goede moed een aanloop te nemen naar eindelijk weer een festivalzomer. Want na twee donkere zomers zonder Solar, gaan we in 2022 voor poging nummer drie! Tijd om te dansen, tijd om te feesten, tijd om te knallen en tijd om De Maasplassen in te smeren met liters koud bier en nog veel meer vertier☀️!

Festival type

EDM
House
Techno
Hiphop
Pop
Singer / songwriter
Overig

Locatie

Maasplassen, Roermond
Oolderhuuske 1, 6041 TR

Max. bezoekers

28.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscodeq

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Solar Weekend

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Solar Weekend. Dat op 4 augustus 2022 in Maasplassen te Roermond gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register