Salsa Madhouse Latin Indoor Festival cover

Salsa Madhouse Latin Indoor Festival

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Salsa Madhouse's MADHOUSE: Een Triomfantelijke Terugkeer naar Rotterdam's Maassilo Stap binnen in de betoverende wereld van SALSA MADHOUSE 2024. Beleef een dansavond zoals nooit tevoren, want op 16 februari 2024, van 22:00 tot 04:00, zet SALSA MADHOUSE voor het eerst de indrukwekkende Maassilo Rotterdam op z’n kop met maar liefst 4 zalen: Salsa, Bachata, Kizomba en Urban. Deze keer met een ongekende line-up van 12 top klasse deejays en een Dutch Finest line-up aan artiesten. De magie van MADHOUSE wacht op jou. Koop nu je tickets en beleef de nacht van je leven!

Festival type

Latin
Salsa
Urban

Locatie

Maassilo, Rotterdam
Maashaven Zuidzijde 1-2, 3081 AE

Max. bezoekers

5.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Salsa Madhouse Latin Indoor Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Salsa Madhouse Latin Indoor Festival. Dat op 16 februari 2024 in Maassilo te Rotterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register