Rotterdam Unlimited cover

Rotterdam Unlimited

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Jaarlijks bezoeken ruim 500.000 bezoekers Rotterdam Unlimited om gedurende 5 dagen te genieten van de circa 200 optredens op 16 in- en outdoor locaties. Het centrum van Rotterdam wordt gehuld in exotische sferen, waar je kunt genieten van gratis toegankelijke concerten, dansdemo's, parades, feesten, battles en nog veel meer!

Festival type

EDM
Electronic
Soul
Hiphop
Urban
Drum 'n' Bass

Max. bezoekers

500.000

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Rotterdam Unlimited

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Rotterdam Unlimited. Dat op 26 juli 2022 in Rotterdam centrum te Rotterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register