Roermond Live cover

Roermond Live

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Op 26, 27 en 28 april is het tijd voor alweer de 2e editie van Roermond Live! Op dit koningsdag-weekend viert de binnenstad van Roermond een fantastisch feest met vele events op verschillende pleinen in ons historisch centrum. Live entertainment op de podia van Munsterplein, Kloosterwandplein, Markt, Stationsplein en ECI. Feest je mee?

Festival type

Feestmuziek

Locatie

Munsterplein, Roermond
Munsterplein 9, 6041 HD

Aantal stages

6

Max. bezoekers

10.000

Dresscode

dresscode = oranje!

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Roermond Live

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Roermond Live. Dat op 26 april 2024 in Munsterplein te Roermond gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register