Rijvers Festival cover

Rijvers Festival

Datum

Omschrijving

Rijvers Festival, in de groene oase van Zomergem, België, is een veelzijdig muziek- en entertainmentevenement dat pop, dance, en familie-entertainment combineert. Met een sfeervolle setting en een programma vol nationale en internationale acts, biedt het festival voor elk wat wils, van liveoptredens tot kinderanimatie, in een gastvrije, feestelijke omgeving.

Festival type

Pop
Rock
Progressive
House

Locatie

Rijvers Terrein, Lievegem

Aantal stages

5

Max. bezoekers

15.000

Min. leeftijd

12

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Rijvers Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Rijvers Festival. Dat op 15 augustus 2024 in Rijvers Terrein te Lievegem gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register