Datum

Omschrijving

Reuring 2024 wordt op vrijdag 28 juni geopend in het Leegwaterpark. Van vrijdag 28 t/m zondag 30 juni staat de binnenstad van Purmerend, het Leeghwaterpark en verschillende plekken in de Beemster weer bol van straattheater, live muziek en toffe acts. Ook zondag wordt er flink uitgepakt met grote namen. ____________________________________________________ Het Reuring Festival is een jaarlijks terugkerend gratis internationaal zomerfestival dat bol staat van toffe acts, spektakel, dans, live muziek, straattheater en foodtrucks

Festival type

EDM
Latin
Pop
Hiphop

Locatie

Leeghwaterpark, Purmerend
Leeghwaterpark, 1445 RA

Aantal stages

2

Max. bezoekers

4.000

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Reuring

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Reuring. Dat op 28 juni 2024 in Leeghwaterpark te Purmerend gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!