Reminder Indoor cover

Reminder Indoor

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Op 11 februari gaat Reminder samen met jullie het 5 jarig bestaan vieren! Voor deze speciale editie gaat Reminder naar de vernieuwde en legendarische locatie De Hemkade, om daar samen met jullie één groot feest te bouwen! Natuurlijk wordt er tijdens deze editie ook aan onze early liefhebbers gedacht. De 2e area zal daarom alleen maar uit echte classics bestaan en Reminder gaat de DJ's aansporen om dieper in hun collecties te graven en het 100% early te houden.

Festival type

Hardstyle
Classics
Harder styles
00's

Locatie

Hemkade 48, Zaandam
Hemkade 48, 1506 PS

Max. bezoekers

4.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Reminder Indoor

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Reminder Indoor. Dat op 11 februari 2023 in Hemkade 48 te Zaandam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register